Professionell leverantör av IT och bildteknik för industri och företag

Bildskärmar

Bildskärmar

Skärmar och monitorer från SDL System kommer från noga utvalda tillverkare och finns med eller utan touch.

Många kan även byggas ihop och konfigureras enligt dina önskemål. Gemensamt för dem alla är att skärmarna håller högsta kvalitet vilket ger dig en problemfri och driftsäker produkt.


Vi säljer inte enbart nya skärmar utan vi har även verkstad för service, underhåll och specialanpassning om så behövs.

Våra skärmlösningar

Monitorer

Vanliga monitorer med stativ eller för att monteras på ett fäste...

Till Monitorer

Touchmonitor

Vanliga "desktopskärmar" med touch. Med eller utan fot. Finns från ca 7" och uppåt. De flesta har alternativa monteringsätt som t.ex. VESA fäste för väggmontering m.m. ..

Till Touchmonitor

Industrimonitor i metall

SDLs industriskärmar i metall är ofta modulära i sin uppbyggnad kan anpassas in i minsta detalj för just ditt ändamål. välj LCD panel, anslutningar, touch funktion, IP klassning mm. vi hjälper dig med..

Till Industrimonitor i metall

Open Frame för inbyggnad

Industri monitor utan frontram helt i metallchassi avsedd för inbyggnad i t.ex. i väggar, diskar, montrar, kiosker mm. Modellen kan beställas i flera storlekar, format, upplösningar, med olika anslutn..

Till Open Frame för inbyggnad

Monitor för panelmontering

Industri monitor i metall för inbyggnad, monteras framifrån i anpassat hål och är därför försedd med täckram som döljer installationen. Denna modell ställer alltså små krav på hur hålet ser ut efterso..

Till Monitor för panelmontering

Rack monitor

Skärmar avsedda för montering i rack system med eller utan touch. För 19" rack brukar maximal storlek på bilskärmen vara ca 20". Men det finns även större skärmar för rackmontering men de kräver då st..

Till Rack monitor

Vattentäta, vädertåliga bildskärmar

Vatten och vädertåliga monitorer för både inom och utomhus bruk. Även med touch eller skyddglas. För bra synbarhet i solljus finns monitorer med extra hög ljusstyrka och s.k. optical bonding...

Till Vattentäta, vädertåliga bildskärmar

Kapsling för bildskärm

Skåp och kapsling för att skydda bildskärmar i krävande miljöer ex. smutsig verkstadsmiljö eller för utomhusmontering. Vi tillhandahåller även andra höljen och ramar för att mer profilera bildskärmar ..

Till Kapsling för bildskärm

LCD Mediaspelare

Kombinationsprodukten med allt i ett smidigheten själv... Detta är den kategori som ökar mest och om du tänker efter så dyker det upp skärmar som visar reklam lite överallt till och med pizzerian på..

Till LCD Mediaspelare

Fordonsmonitor

Bildskärmar speciellt lämpade för montering i fordon. Med eller utan touch...

Till Fordonsmonitor