Professionell leverantör av IT och bildteknik för industri och företag

Frakt och betalsätt

Betalsätt

Betalning kan ske med:

  • Kort (Visa, Mastercard)
  • Faktura via SVEA ekonomi (Inga extra avgifter))
  • Delbetalning via SVEA ekonomi (SVEA's kostnader kan tillkomma)
  • Leasing via Wasa Kredit
  • Större företag och myndigheter kan ansöka att få ett s.k. företagskonto med kredit. Vv meddela oss om detta önskas

Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard,

Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.


Faktura via SVEA ekonomi

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av SDL system & Butik AB överlåtna till Svea Ekonomi AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

OBS ! Om inte identifiering av beställaren med Bank ID sker accepterar SVEA bara att vi levererar till registrerad företagsadress samt ev. registrerade filialer som SVEA har. Leveransadress ändras då automatiskt till företagets registrerade adress. Detta för att minimera risken för bedrägerier. Om leverans önskas till annan adress med faktura som betalningsmetod v.v. kontakta oss.


Delbetalning via SVEA ekonomi

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,55%.


Leasing

För köp över 2.400:- exkl moms kan vi erbjuda leasing i sammarbete med Wasa Kredit. Avtal kan tecknas direkt vid checkout och varorna skickas därefter som ett vanligt köp. Välj i sådant fall "Fler betalsätt" när du kommer till checkouten. Bank-Id krävs.

Fraktkostnader

För order lagda i denna webbshop gäller följande oavsett sändningens storlek  och orderbelopp:

För privatpersoner och företag

Fraktfritt  vid köp över 3.000:- inkl moms

Skickas på för oss billigaste sätt (som brev eller till utlämningsställe)

DHL service point  109:- inkl moms

Uthämtning sker hos ett DHL ombud / utlämningsställe

OBS ! ovan gäller 1 kolli max 25kg och ej pall.


Endast för företag

DHL paket  225:- exkl. moms (max 3 kolli totalt volymvikt <50 kg, ej pall)

Körs ut till företagets adress.


Frakt direkt från distributör

Frakt direkt från distributör kan ske på olika sätt och fraktbolag beroende på distributör. Du kan fortfarande välja det fraktfria alternativet om det visas och distributören väljer då det billigaste alternativet de har.