Professionell leverantör av IT och bildteknik för industri och företag

Datorer

En bra industriell dator är driftsäker. En industri dator är oftast något dyrare vid köp men lönar sig genom låga underhållskostnader och minskade kostnader för driftstopp. SDL System är experter på att ta fram lösningar som passar just ditt företag.

Noggrann konstruktion, val av komponenter och efterkontroll vid tillverkning är vitalt vid tillverkning av en driftsäker och pålitlig slutprodukt. En industri PC är oftast Fäktlös för att datorn ska innehålla så få rörliga delar som möjligt och minska risken för haveri vid konstant drift. Utan fläkt och med genomtänkt konstruktion kan man bygga tätare hölje så att smuts och damm inte kommer in i datorn.

En industri PC kan beställas i flera varianter och konfigureras efter behov eller önskemål. Vanliga önskemål är t.ex. flera nätverksportar, seriella portar etc. etc.

Industriella datorer finns även anpassade för krävande miljöer såsom IP-klassade mot väta, extra stöttåliga, vibrationssäkra, anpassade för drift i höga/låga temperaturer osv.

Industriella datorer utmärker sig även med de långa produktionscyklerna. Samma modell finns tillgänglig för köp i snitt 8 år till skillnad mot konsument som ersätts av en ny modell ca 3-4 månad. Har man ett utprovat och beprövat system är det en klar fördel om man kan ersätta eller komplettera med exakt samma hårdvara. Inte minst i system med många lika enheter.

Lösningar - Industri PC

Box PC / Mini PC

Box / mini PC är förmodligen den vanligaste typen av industri PC ändå är det den du nästan aldrig ser. Dom är små av just den anledningen för att på olika sätt kunna döljas-byggas in i olika typer av ..

Till Box PC / Mini PC

Mediaspelare

Här hittar du fristående mediaspelare från de enklaste modellerna med låsta gränssnitt till de mer avancerade där du har möjlighet att göra egna inställningar och påverka funktioner...

Till Mediaspelare

19'' Rack PC

Med lång erfarenhet och brett kontaktnät kan vi bygga rackdatorer enligt kundens önskemål. I första hand försöker vi använda oss av industriella komponenter med högsta kvalietet vilket borgar för lång..

Till 19'' Rack PC

Vattentäta, vädertåliga PC

Fläktlösa IP klassade industriella datorer i litet format för miljöer vanliga industri PC inte räcker till...

Till Vattentäta, vädertåliga PC