Professionell leverantör av IT och bildteknik för industri och företag

Om oss


SDL System AB etablerades 1983 och har lång erfarenhet av IT och bildteknik. Vi hjälper våra kunder med allt från enskilda produkter till kompletta lösningar. Med vår erfarenhet och många kontakter löser vi problem våra konkurrenter ofta inte klarar av.

SDL System har många års erfarenhet inom branschen och med flera tillverkare har vi samarbeten som sträcker sig över flera år. I flera fall står vi i direktkontakt med produktionen och kan därigenom påverka slutproduktens utförande redan vid tillverkningen. Vilket gör vårt utbud ganska unikt.
I en värld med snabb teknisk utveckling där modeller kommer och går snabbt i konsumentledet skiljer sig våra produkter med både längre livslängd och med längre produktionscykler.
Våra kunder är slutkunder eller återförsäljare i form av installatör, butiker, reparatörer m.fl. som använder våra produkter i professionella tillämpningar både mobilt eller stationärt.
Våra kärnvärden är innovation och hög teknisk kompetens!

SDL Servicecenter

SDL System har en egen serviceverkstad och utför även reparationer på kunders befintliga produkter ej köpta hos oss. Ring, skriv, maila eller använd vårt kontaktformulär för support.


Kontaktinformation

SDL System AB

Post och leveransadress:
Södra Oskarsgatan 3B
582 73 Linköping

Telefon växel: 013-31 30 30

E-post: inquiry(a)sdlsystem.se


Referenser och projekt vi medverkat i:

Speed Services valde SDL System

Speed services tillverkar fotokiosker och förvaringsskåp, både fotokioskerna och skåpen hittar du bl.a. på våra järnvägsstationer. SDL System har leverat datorer och touchskärmar till systemen.

Flygvapenmuseum valde SDL System

Flygvapenmuseum har fått mycket uppmärksamhet för sitt nyttjande av ny teknik för att göra utställningen levande och interaktiv. SDL är en av leverantörerna som tillhandahållit denna teknik i form av LCD skärmar för inbyggnad, datorer och mediaspelare mm.

Coop valde SDL System

Coop har, som en av de större dagligvaruleverantörerna i landet, valde SDL System som levererantör av sina touchskärmarna som sitter i deras självutcheckningskassor runt om i hela landet. Totalt har SDL leverat ca 600 monitorer med touch i detta projekt.