Professionell leverantör av IT och bildteknik för industri och företag

Panel PC

Panel PC

Panel PC är en kombinerad skärm med inbyggd dator inkapslad i samma enhet. I första hand är en Panel PC tänkt att monteras på eller inbyggd i en panel men kan i många fall även placeras helt fristående – även i fordon.

Produktionsmässigt är det samma tänk gällande kvalitet och tillgänglighetstid som på en industriella datorer eller monitor. Panel PC finns även för mer krävande miljöer där höga krav ställs på tålighet för vätskor, damm, hög/låg temperatur, vibrationer etc.

Fördelen med att använda Panel PC jämfört med en industriell dator är att förenkla installationen samt minimera antalet enheter och sladdar.

Lösningar -Panel PC

Industriell All In One PC

Fristående panel PC med tillhörande fot alternativt anpassad för vesa fästen, vilket ger flera monteringsalternativ. Finns i flera storlekar, modeller och processorval...

Till Industriell All In One PC

Open Frame med PC

En panel PC -typ för inbyggnad. Modellen kan beställas i flera storlekar, format, upplösningar, touch vad avser bildskärmsdelen Det finns många olika sätt att montera en Open Frame panel-pc. Ofta mont..

Till Open Frame med PC

Panelmonterad bildskärm med PC

Panel PC i metall för inbyggnad som gör verkligen skäl för namnet panel-pc då den är väldigt lätt att sänka in i just en panel eller liknande t.ex. en vägg eller låda. Den monteras framifrån i anpassa..

Till Panelmonterad bildskärm med PC

Rackmontad bildskärm med PC

Avsedda i första hand till 19″ rack montering (men finns i några special modeller större än 19″ rack). Välj storlek, CPU, minne, lagring, touch osv. bygg din egen rack PC efter dina behov...

Till Rackmontad bildskärm med PC

Vattentäta, vädertåliga All In One PC

All in one PC i metallchassi stort modellutbud med olika egenskaper ex. IP klassning från IP65 front till full IP65 chassi för mer krävande miljö. Eller varför inte en helt plan front med PCAP touch, ..

Till Vattentäta, vädertåliga All In One PC

Professionell Tablet

En Professionell Tablet är en blanding av panel-PC och en surfplatta skulle man kunna säga. Även om de liknar en surfplatta både till utseendet och tekniskt skiljer sig dessa en hel del mot de vanliga..

Till Professionell Tablet